ThetaHeraling

ThetaHealing

/
4 Hozzászólás

„Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni.” C. G. Jung


A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban az agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, de már a tudatalattink is megnyílik, így könnyen hozzáférhetünk azokhoz a tudatalattiban lévő információkhoz, melyek irányítják az életünket. Hisz a tudatos részünk ereje 15%-os, míg a tudatalattink 85%-os erővel bír. Emiatt van az, hogy hiába döntjük el egy adott helyzetben, hogy mit szeretnénk tenni, érezni, ha a tudatalattiban más van, akkor ez utóbbi fog győzedelmeskedni.

A ThetaHealing® technikával nagyon könnyen beazonosíthatjuk a tudatalattiban megbúvó hiedelmeinket, érzelmi mintáinkat, amelyek oldásával, felülírásával - akár azonnali - változásokat tapasztalhatunk meg az életünk bármely területén.

A technika nagyon egyszerű. A ThetaHealing®-et alkalmazó terapeuta tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik egy rövid meditáció által, és összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal - ez az az állapot, ahol el tudjuk érni a tudatalattit. Itt már könnyedén rábukkanunk a minket irányító hiedelmekre, melyek törlésével, és felülírásával újrateremthetjük életünket.

Elképesztően hatékony módszer, amely által a megélt változásokat könnyen be tudjuk építeni a mindennapi életünkbe, hisz itt "magától" megjelenik a változás. Ott van. Nem kell akarnunk, erővel törekednünk, csupán be kell fogadnunk azt, ami történik. És ez fantasztikusan felemelő, és könnyű érzés!

ThetaHealing kezelésre lehetőség van telefonon (Skype, Messenger) is. Éppolyan hatékonysággal működik, mintha itt lennél személyesen.

A kezelés díja: 25 000 Ft/ alkalom (1,5-2 óra)

Zalamek Anikó, ImAni - ThetaHealing konzulens
+36 20 466 1852

4 megjegyzés :

  1. Anikóval csináltunk egy theta kezelést, és meg kell, hogy mondjam, szinte azonnal eredményes volt. Mindig is problémás volt az alkatom, sokszor végigcsináltam már életmód váltást,de valahogy mostanában nem volt hozzá erőm. Nekem ezt (is) hozta a thetahealing, mert azóta a legnagyobb nyugalommal, és ami a legfontosabb, természetességgel áttértem a számomra megfelelő étkezésre. Köszönöm szépen Anikónak, aki egy csodálatos ember, és mindezek mellett egy fantasztikus szakember is!:) Mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

    VálaszTörlés
  2. Egy alkalommal voltam Nálad, de az gyökeresen megváltoztatott bennem dolgokat. Köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.