Egy Mindenkiért Mindenki egyért

Meditációk

/
0 Hozzászólás

"A meditáció azt jelenti, hogy önmagad vagy, a szeretet pedig azt jelenti, hogy megosztod magadat valaki mással. A meditáció adja a kincset, amelyet a szeretet segítségével osztasz meg másokkal. Ez a két legalapvetőbb dolog, minden más lényegtelen." Osho

Csoportos meditációk témája igen sokrétű. Az egyik - talán legnépszerűbb - Az 'Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért' meditációs program, amely 2011-ben indult el, és mely az összefogásról, az egymásnak nyújtott segítségről szól. A csoport résztvevői a közös meditáció során úgy működnek együtt, mint egymás segítői. Hiszen, amikor több ember együtt meditál, akkor az energia összeadódik, s még nagyobb hatást fejt ki a környezetre és az egyénre egyaránt. Ráadásul a másokért való cselekvés plusz motivációt szül a résztvevőkben.

A program első részében stresszoldó, tisztító gyakorlatokat végzünk, melyekkel teret nyitunk magunkban arra, hogy a délután folyamán hatékonyan tudjunk tenni mind a saját, mind egymás céljaiért. Mert a vágyott célt elérni csakis pozitív attitűddel lehet.

A célok, kérések mindig sokszínűek: van, aki párkapcsolati témával érkezik, van, aki új munkahelyre, vagy új lakhelyre vágyik, de olyan is van, aki a belső nyugalom megtalálásában kér segítséget.

A változatos meditációs gyakorlatok mellett relaxációs és személyiségfejlesztő technikákat, légzőgyakorlatokat és vizualizációkat alkalmazunk. (pl. dinamikus meditációk, Thetahealing, kineziológiai eszközök, hoponoponó, transzlégzés, stb.)

A gyakorlatban ez egy egész napos program (7 óra), kellemes, nyugodt környezetben, a maximális létszám: 12 fő.

Eddigi tapasztalataim szerint, nagy erő mozdul meg egy ilyen csoportos, meditációs napon, mely által elképesztően hatékony eredmények születnek a részvevők életében.

A másik téma a csoportos meditációk terén pedig a Közel Hozzád - Párkapcsolati Tréning, amely kifejezetten a párkapcsolatot teszi fókuszba. Az alábbi linken megtalálod a program leírását:
http://www.imani.hu/2017/11/kozel-hozzad.html

A következő Közel Hozzád - Párkapcsolati Tréning, 2017. december 3.-án, vasárnap, 10-17 óráig lesz, a MagNet Közösségi Házban.

Szeretettel várlak! :)
ImAni

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.