Access Bars

Access Bars®

/
0 Hozzászólás
"Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad." Gary Douglas

Az Access Bars® számomra nagy kaput nyitott. Közel 30 éve járom a tudatosság útját, nagyon sok technikát kipróbáltam, megtanultam, és alkalmaztam mind a saját, mind a hozzám forduló kliensek életében. Amiben nekem az Access Bars® a legtöbbet adta, és adja az az, hogy megtanított arra, hogyan legyek folyamatosan kérdésben. Kérdésben lenni itt nem a kétkedést, vagy a bizonytalanságot jelenti, hanem azt, hogy folyton nyitva tartom magamat arra, hogy az Élet vajon hogyan tud a legkönnyedebben, legszabadabban áramolni felém.

A kérdések teljesen új dimenziót nyitottak, könnyedén kérdőjelezték meg az eddigi nézőpontjaimat, ítéleteimet, gondolataimat, érzéseimet. Amikor az ember felteszi a kérdéseit, ezeket nem kell megválaszolnia, mert megválaszolni csak az eddigi tapasztalatainkból, hiedelmeinkből, gondolatainkból, érzéseinkből tudnánk. Hisz pont ezek hozták létre a jelenlegi helyzetünket.
Csak tedd fel a kérdéseket, és utána figyeld, hogy mi történik veled. Milyen érzések, gondolatok, ötletek jelennek meg benned, mit hoz eléd az Élet. Az Univerzum alig várja, hogy válaszoljon. Nagyon izgalmas ezt figyelni.
A kérdések képesek megváltoztatni a helyzetek energiáját, és olyan új ajtókat nyitnak meg, amelyekről eddig nem is tudtunk.

A kérdések által jobban, és könnyedebben fókuszálódik a teremtő erő is. Könnyedén, mert a válaszokat nem neked kell kitalálnod, neked csak figyelni kell, hogy az Élet milyen válaszokat ad. Fókuszáltabban, mert ha egy adott témával kapcsolatban teszed fel a kérdéseidet, akkor gyakorlatilag az Univerzumot folyamatosan arra 'készteted', hogy a témáddal kapcsolatban válaszoljon. Vagyis minden elkezd sűrűsödni abba az irányba, amivel kapcsolatban épp a kérdéseidet teszed fel, ami éppen téged a legjobban foglalkoztat.

Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne? Mi lenne, ha az életed örömteli lenne? Mi van akkor, ha most van itt az idő valami másra: gyengédségre, kedvességre, és könnyedségre önmagaddal szemben, hogy végre megadd magadnak azt, amire mástól vársz? Mi van, ha Te több vagy, mint, amit eddig valaha el tudtál képzelni önmagadról? Mi lenne, ha mások véleményére csak mint egy másik nézőpontra tekintenél? Mi lenne, ha nem ítélkeznél sem másokon, sem magadon? Hajlandó lennél-e tudni, hogy tudsz? Mi van, ha az Élet lehet könnyű? Mi van, ha előbb nem kell megszerelned a problémát ahhoz, hogy válassz valami mást? Mi az a csoda és lehetőség, amit ma észrevehetsz, és választhatsz? Hogyan is lehetne ez még ennél is jobb? A kérdések végtelenek.

Az ACCESS BARS® kezelésről

Nem kell csinálnod semmit. Kényelmesen fekve megtapasztalhatod, hogy milyen a megengedés, és a befogadás.
A kezelés során 32 pontot érintünk a fejen, amely egy nagyon nyugodt állapotot hoz létre. Erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami korlátoz téged, ami elzár a valódi önmagadtól, a szeretettől, és a szabad, könnyed, örömteli élettől.
Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az életed során, a tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet.
Nagyon hatékony stresszoldó technika, a megengedés, és a befogadás kapuit nyitja. 

A legrosszabb dolog, ami történhet, úgy érzed majd, kaptál egy remek fejmasszázst. Legjobb esetben az egész életed megváltozhat.

És ami még nagyon fontos, hogy anélkül oldódnak a blokkjaid, hogy azokat kielemeznénk!

Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életedet.

Íme két rövid videó, amelyben még többet megtudhatsz az Access Bars®-ról:

https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw

És aki tudományos magyarázatra vágyik:

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Egy kezelés időtartama körülbelül 1,5-2 óra.  

A kezelés díja: 20000 Ft/alkalomFACILITÁLÁS

Lehetőség van telefonon (Skype, Messenger), vagy akár személyesen is Access Facilitálásra
A facilitálás egy szóbeli beszélgetés. A facilitálás alkalmával kérdéseket teszek fel, amelyek nagyon könnyen, és egyszerűen hozzák felszínre mindazokat a hiedelmeket, és lehetőségeket, amelyek benned a kérdés témájához kapcsolódnak, még azokat is, amelyekre egyáltalán nem gondoltál. Így könnyedén lehetőség nyílik a korlátozó hiedelmek kitörlésére, és az új lehetőségek megtalálásara
Nagyon hatékony eszköz ez is. Nemrégiben facilitáltam egy úriembert telefonon, akinek 3 hónap alatt nem sikerült munkát találnia, s nagyon el volt már keseredve. A facilitálást követő napon a "semmiből" kapott 3 munkalehetőséget, s rá 1 hétre már el is kezdett dolgozni az új munkahelyén, amit azóta is nagyon szeret. 

Díja:   7500 Ft/30 perc,  
        15000 Ft/60 perc

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.