El sem tudom mondani, hogy mennyi mindent kinyitottam magamban ezzel a módszerrel. Hogy mennyi mindent letettem, és elengedtem. Kiléptem sok spirituális hiedelemből is, ami teljesen új lehetőségeket teremtett az életemben. Gyors, hatékony, bárki által megtanulható, és használható.
Ha az új évedet szeretnéd már januárban új alapokra tenni, akkor ez egy kitűnő alkalom számodra!

Mi lenne, ha akár minden nap használhatnál egy olyan eszközt, amely nagyon gyorsan, és hatékonyan lehetővé teszi mindezt, és oldja a stresszt?

Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb.

A bárok a fejen lévő 32 pontot jelentik. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet. Amikor gyengéden megérintjük ezeket a pontokat, az agyhullámok lelassulnak, a tested elkezd relaxálni, és erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami korlátoz téged, ami elzár a valódi önmagadtól, a szeretettől, és a könnyed, örömteli élettől. A kezelés egy csodálatosan gyengéd, megnyugtató folyamat.

Azt szeretem benne a legjobban, hogy bármikor hozzájárulás lehet bárki számára, legyen szó a családról, a szülőkről, gyerekekről, vagy akár a kliensekről. Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, vagy speciális tudás.

Miben segít, és mire hat az Access Bars® kezelés?

- Csökkenti a stresszt, a szorongást, mély relaxációhoz segít. A depresszió nagyon hamar elmúlik.
- Oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok.
- Emelkedik általa a tudatosság.
- Segít, hogy jobban tudj koncentrálni, fókuszálni.
- A kapcsolatok gyógyulnak.
- Javul az egészségi állapot.
- Csökken az agyalás.
- Az alvásminőség javul.
- Segít várandósság esetén, és könnyebbül a szülés.
- Gyermekeknél gyors pozitív változást hozhat a tanulásban, koncentrációban, a viselkedésükben, kapcsolataikban, sőt hiperaktivitás, figyelemhiányos problémáknál is hatékony.
- Képessé válik általa az ember a befogadásra, és a megengedésre.
- Könnyedén teremt olyan új lehetőségeket, megoldásokat minden olyan helyzetre is, amelyről azt gondoltad, hogy már nem tudod megváltoztatni.

Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?

Az egy napos Access Bars® képzés tartalmaz:

- elméleti oktatást,
- két-két gyakorlati kezelést (kettőt adsz, kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod az Access Bars® jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni,
- az Access Consciousness® alapeszközeit,
- magyar nyelvű kézikönyvet,
- színes fejábrákat.

A képzés befejeztével oklevelet kapsz, és Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe. (www.accessconsciousness.com)

Az alábbiakban (magyar felirattal) videókat láthatsz az Access Bars®-ról:

Dr.Dain Heer az Access Consciousness társalapítója beszél a Bars® kezelésről:
https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc&list=PLbCrFBZ9ef8KjixrzqHvWaiB-4nFEm1YP&index=7

Dr. Jeffrey Fannin neurológus beszél az agyban végbemenő változásokról:
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&feature=em-uploademail

Te vajon mit teremthetsz az életedben azzal, ha elsajátítod az Access Bars® módszerét?

Időpont: 2020. Január 11., szombat, 9:30 -16:30

Helyszín: Budapest, Szervián utca 9.

Befektetés Önmagadba:
18 éves kor fölött: 63 000 Ft
18 éves korig, illetve ismétlőknek: 31 500 Ft
15 éves korig: ingyenes (fizető felnőtt kíséretében)

Amennyiben szeretnél részt venni a képzésen, kérlek jelentkezz az aniko.zalamek@gmail.com címen, vagy a 06204661852-es telefonszámon. További információ: www.imani.hu

Örömmel várlak!

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? :)

Zalamek Anikó, ImAni
Access Bars® Facilitator, ThetaHealing terapeuta, kineziológus
www.imani.huVASZATI BEAUTY – NŐI TEREK, NŐI SZEREPEK, AVAGY TUDATOS TÉRRENDEZÉS A VASZATIVAL, ÉS A NŐI ARCHETÍPUSOK KITELJESÍTÉSÉVEL


Egy különleges fúzió formájában a Vaszati térrendezés tudását összekapcsoljuk a női archetípusok varázslatos világával, s ezáltal egy új, igazán hatékony módszert adunk a kezedbe, a könnyed és élvezetes változásért, ami a nőkből fakad…

A legtöbb ember számára fontos az otthona: biztonságot, nyugalmat, örömöket nyújt számára. Mindannyian törekszünk a körülöttünk lévő tér szépítésére, alakítására, hogy tényleg kedvünket leljük benne, és szívesen legyünk otthon a saját terünkben. Ha jól érezzük magunkat a lakásunkban, az hozzásegít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mi több az életünkben is. :)
Sokféle térrendezési irányzat létezik, melyek által tudatosabban formálhatjuk tereinket, s így az életünket, mi most a Vaszati tudományát hívjuk segítségül: találkozik benne a matematika, a térrendezés, és az önismeret témája.

~ Kíváncsi vagy arra, hogy mely színek azok, amelyek az otthonodban, vagy a munkahelyeden harmóniát teremtenek?

~ Megismernéd-e, hogy hogyan működik egy 5000 éves térrendezési technika, a Vaszati, amelynek a létjogosultságát egy ma élő fizikus be is bizonyította?


~ Érdekelne-e az a tudás, amely által tudatosságot vihetsz az életedbe, akár az otthonodon keresztül is?

~ Szívesen megismerkednél a női archetípusokkal, a megélt női szerepeiddel?

~ Tudatosan támogatást, erősítést adnál valamelyik női területednek?

~ Megismernéd a női mintáid és a saját tereid közötti összefüggéseket?
~ Szeretnél könnyedén változtatni?

Ha igen, akkor örömmel várunk a VASZATI BEAUTY kurzuson! A két napos képzés folyamán megtudhatod, hogy pontosan mit kell tenned azért, hogy az otthonod a legharmonikusabb állapotba kerüljön. Azt, hogy hova milyen színek jók, hogy miként érdemes átrendezni a teret, milyen kiegészítőket használj a célod érdekében. S hogy miért jó ez? Mert ezen keresztül az életed is sokkal könnyedebbé válhat.

Ezen a két napon megismerheted, és tudatosíthatod a női minőséged, szerepeid kiteljesítésének, vagy csendesítésének módját, lehetőségét. Kifejezheted női erődet a saját tereden keresztül színek, tárgyak, és persze energia formájában is. Ránézhetsz a mostani életedre, s megerősítheted azt az irányt, a célodat, amerre tartasz. Megtanulhatod tudatosan megélni női teremtő erődet. Théta tudatban fogunk dolgozni egész nap, így több féle meditációban találkozhatsz a 12 női archetípussal, átélheted minőségüket, és összhangba hozhatod őket önmagaddal, azzal, amire vágysz, amit legbelül érzel, sőt azzal, amit még nem is tudtál eddig magadról...

Mire számíthatsz a tréningen?
Felismerések, új ötletek, kreatívabb, tudatosabb jelenlét, és kapcsolódás a téged körülvevő térhez. Mindez biztos, hogy a tiéd lesz. Női szerepeid, feladataid, minőségeid meglátása és tisztázása is megtörténik. Megszületik benned egy tudatos női minőség.
S hogy mi mindent adhat még neked ez a nap? Jó csapatot, támogatást, könnyedséget, új szemléletmódot biztosan, gyere el, és a többit meglátod! :)

A tréning időpontja: 2019. május 17-18. 10-17 óráig
A 2 napos képzés díja 68.000 Ft/ fő.
A képzés kiscsoportos: maximum 12 fő.
A helyszín szervezés alatt (Budapesten).

Jelentkezés és információ:
Zalamek Anikó: 06 20 466 1852; aniko.zalamek@gmail.com
Zámbó Márta: 06 20 326 8603; kompotkft@t-online.hu

A kurzus előtt lehetőséged nyílik egy ingyenes, beharangozó előadáson többet is megtudni erről a tréningről. A részletek az alábbi linken érhetőek el: https://www.facebook.com/events/2333780603523797/


Csoportvezetők:

Zalamek Anikó, Vaszati tanácsadó

Segítő hivatáson keresztül adom tovább tapasztalataimat, az Access Bars®, a ThetaHealing, és a Vaszati térrendezés eszközeivel. Hiszem, hogy a világban minden a mi kivetülésünk, így bárhonnan is indulunk, lelki vagy fizikai úton, minden alkalmas arra, hogy fejlődjünk, és harmonikus életet teremtsünk.

Gyermekkorom óta nagyon szeretem a tereket. Emlékszem kiskoromban állandóan átrendeztem a szobámat, és folyton figyeltem, hogy milyen érzés benne lenni.

A Vaszati tanítása szerint a Földünket egy folyton áramló energiamező veszi körül. Ennek az energiamezőnek megvannak a maga törvényszerűségei, jellemzői, amellyel, ha harmóniában vagyunk, és amelyet, ha tudatosan használunk, akkor könnyed, boldog életet élhetünk. Szoktam viccesen mondani: „Mutasd meg az otthonod alaprajzát, s megmondom ki vagy!” :)
A ház olyan, mintha az ember második teste lenne, amely a környezeti hatásokat felfogja. Úgy működik, mint egy lencse, amely fókuszálja a természeti környezet hatásait. Így az otthonunk minősége befolyásolja az egészségünket, mentális és érzelmi állapotunkat is. Ráadásul a térrendezés is olyan, mint egy terápia. Közben önmagunkról tanulunk, s tudunk meg minél többet. Ahogy lépésről lépésre egyre harmonikusabbá tesszük a terünket, úgy Önmagunkat is elmozdítjuk a szépség, és a harmónia felé. Mindenben ott a lehetőség, hisz minden rólunk mesél. Még az otthonunk is.

Zámbó Márta, spirituális coach

Ha változást szeretnél a világban, kezdd önmagaddal. Hiszen minden belőlünk és általunk fakad, a körülöttünk lévő valóság megfelelője a bennünk élőnek. Megmutatja számunkra a lehetőségeinket és azokat a pontokat is, amin van még mit formálni, alakítani.
Nőként élni, nőként boldogulni, megélni a bennünk lévő kedvességet, figyelmet, empátiát nem egyszerű manapság. A világ melyet teremtettünk, megkeményítette a nőket. Vajon tudunk-e lágyan, kedvesen, odafordulni? Vajon megengedjük-e magunknak a tiszteletet és a megbecsülést? Megéljük-e érzéseinket, belső női energiáinkat? Hallgatunk-e még a szívünkre?

Hiszem, hogy kiteljesedett, boldog életet élhetünk itt és most, hogy rátalálhatunk küldetésünkre, és cselekedhetünk tiszta szeretetből. Spirituális coachként a változtatásban tudok támogatást adni. Együtt találhatunk új nézőpontokat, új megoldásokat, elengedhetjük mindazt, ami már nem épít téged. Megtapasztalhatod, miként lehet könnyedséggel formálni önmagadat, az életedet. A tudatosság a saját létezésed szépségének a megélését is magában foglalja.

A 2 napos képzés díja 68.000 Ft/ fő.
A képzés kiscsoportos: maximum 12 fő.
Képzési időpont: 2019. május 17-18. 10-17 óráig
A helyszín szervezés alatt (Budapesten).

A kurzus előtt lehetőséged nyílik díjmentesen egy beharangozó előadáson többet is megtudni erről a
tréningről. A részletek az alábbi linken érhetőek el: https://www.facebook.com/events/2333780603523797/

Jelentkezés és információ:
Zalamek Anikó: 06 20 466 1852; aniko.zalamek@gmail.com
Zámbó Márta: 06 20 326 8603; kompotkft@t-online.huA bántalmazásnak nagyon sok formája létezik. Azért született meg ez a cikk, hogy segítség legyen mihamarabb felismerni, észrevenni azt, ha bántalmazó kapcsolatban találod magadat. Hogy ne húzd az időt, és az energiát feleslegesen, ezzel is bántva önmagadat.

Bántalmazás nem csak az, amikor valaki valamilyen fizikai erőszakot követ el rajtad, hanem például az is bántalmazás, ha megvonja a szavait, az érintését, a kapcsolódási szándékát tőled, amikor manipulál, úgy, hogy közben még kapcsolatban vagytok.

Ez a cikk a kórosan nárcisztikus férfi párkapcsolati működéséről szól, s arról, hogy a nárcisztikus férfi „áldozata” mit él meg ebben a kapcsolatban, s mi ebből a helyzetből a kiút. (Nők is lehetnek nárcisztikusak, de nagy részben a férfiakra jellemző ez a személyiségzavar.)

Mindannyiunknak vannak nárcisztikus jellemvonásai, sőt a gyerekek például nárcisztikus módon működnek. Csak a saját akaratuk létezik, mindig az legyen, amit ők akarnak. Nincs empátiájuk, nem képesek kompromisszumra. De amíg ez gyermekkorban egy normális fázisa a személyiségfejlődésnek, addig felnőttként, megrekedve ebben a gyermeki fázisban, ez már egy kóros állapotnak számít. A kórosan nárcisztikus embernek nincs önreflexiója, így eszébe sem jut, hogy valami gond lenne vele, és a működésével. Leéli az életét úgy, hogy nagyon sok fájdalmat vet és arat, és valójában mindentől elzárja magát, amitől kicsit is több, vagy jobb lehetne az élete.

Természetesen a nárcisztikus férfiak közül sokan felismerték a saját működésüket, és el is kezdtek dolgozni magukon. Ha te most férfiként olvasod ezt a cikket, és magadra ismersz, akkor ne habozz! Kezdj el valamiféle terápiát, hogy tudj igazán érezni, szeretni, adni, és elfogadni. Hogy egy valódi életet élhess…

A kórosan nárcisztikus személyiségzavarral rendelkező férfi jellemzői:


1. Nagyon elbűvölő, sármos, jó humorú, társaság középpontja, általában sikeres a munkájában, és a nők körében is. Igazi alfahím.

2. Folyamatosan arra vágyik, hogy mindenki elismerje, csodálja őt, hogy a legjobbnak érezze magát. És mivel ezt egyetlen partner nem tudja neki folyamatosan megadni, ezért általában fenntart párhuzamos kapcsolatokat is, vagy folyamatosan flörtöl. Hogy minél több irányból tükröződjön vissza számára önnön nagyszerűsége. A nárcisztikus férfi soha nem tud egyedül lenni.

3. Mindenkit uralnia kell, mert így érzi csak biztonságban magát. Folyton mindenki fölött kell állnia, folyamatosan bizonyítva ezzel is nagyszerűségét. Ki kell emelkednie az átlagosból. Bizonyos szabályok rá nem is érvényesek.

4. Mindig azzal van elfoglalva, hogy neki mi a jó, nem érdekli a másik, még a másik szenvedése, fájdalma sem. Nincs empátiája. Az ő élete, az ő igénye, az ő kiemeltsége, felsőbbrendűsége a legfontosabb. Nem képes szimmetrikus kapcsolatokra, kölcsönösségre.

5. Ígéretesen nagyot mondó. „Gondoskodok rólad, vigyázok rád.” „Annyira szeretlek, hogy még feleségül is vennélek!” „Elviszlek majd ide, meg oda!” „Költözz hozzám!” Mézesmadzagokat húz előtted, de ezeket persze soha nem tartja be.

6. Olyan partnereket keres, akik nagyon kedvesek, szelídek, önfeláldozásra, függésre hajlamosak, vagy akik nagyon tudnak adni.

7. Rengeteg elvárása van feléd, kettős mércével. Ha nem felelsz meg neki, büntet.

8. Kirekesztő, gyűlöletkeltő bizonyos rétegekkel, vagy bizonyos tulajdonságú embercsoportokkal szemben. A lefojtott agressziót, ami gyermekkorában amiatt keletkezett, mert nem lehetett az, aki, ezt csak így tudja megélni.

9. Látszólag rendben megy az élete, de belül folyton elégedetlen, magányos, amit még magának sem mer bevallani. Menekül ezek elől az érzések elől. A sok munka, az alkohol, a tudatmódosítók, a szex, és a folytonos rohanás egyik helyről a másikra, és/vagy egyik nőtől a másikig, ezek a legnépszerűbb „kábítószerei”.

10. Hazudik. Elferdíti a valóságot, manipulál. Ha megpróbálod tisztázni a dolgokat, akkor az valahogy mindig oda vezet, hogy minden csak a te fikciód, hogy te vagy a rossz. Nem lehet vele megbeszélni semmilyen számára sikamlós helyzetet, mert mindig csak te lehetsz a hibás. Te látod rosszul. Semmiért nem vállal felelősséget.

11. Gyakran eltűnik. Nem kommunikál, nem kérdez, nem keresi a társaságodat.

12. Mindenről határozott, megingathatatlan véleménye van, amihez ragaszkodik.

A nárcisztikus személyiségzavar okai:


1. A gyerek látszólag teljesen normális családban is felnőhet, ahol a szülő a gyereket túlistenítette, túlértékelte kiskorában, függetlenül a képességeitől.

2. A másik ok pedig az, amikor a szülő leértékeli a gyereket, nem elég jó semmiben, és mindig máshoz hasonlítja. Ez nagy megfelelési vágyat indít el a gyerekben, ami a szégyenérzet kialakulásával jár együtt, hisz hiába igyekszik, nem tud olyan lenni, amit a szülők elvárnak tőle, mert az nem ő. Ebből jön a folytonos elégedetlenség, és magány érzése a nárcisztikus felnőttben, ami elől folyton menekül. Ezért kell a tökéletes élet látszata, a magabiztos fellépés, hisz ezekkel próbálja eltitkolni még önmaga elől is azt a belső űrt, és szégyent, amivel él.
És mivel nem kap igazi szeretetet a gyerek, hisz érzelmileg nem foglalkoznak vele a szülei (vagy csak az egyik szülő), ehelyett csak figyelmet kap, így azt tanulja meg, hogy a szeretet egyenlő a figyelemmel. Vagyis mindent meg kell tennie azért, hogy figyeljenek rá később is. És mivel nem lesz valódi tapasztalata a szeretetről, ezért elvágja magát a saját érzelmi világától is, és emiatt nem tud mások lelkivilágához sem empatikusan kapcsolódni. Ennek egyik következménye az, hogy egy nárcisztikus mindent intellektuálisan közelít meg, mert érzelmileg nem képes rá. Az lesz a valódi célja, hogy olyan kapcsolódásokat alakítson ki, ahol őt csodálják, istenítik, és ahol alárendelődnek neki.

A nárcisztikus párkapcsolat fázisai:

1. fázis: Idealizálás

A nárcisztikus férfi elhalmoz a figyelmével, a szerelmével, erős érzelmeket mutat. Imád, teátrálisan nagy szavak, nagy tettek követik egymást. Ezt addig csinálja, amíg teljesen a bizalmadba nem fogadod, és el nem kezded azt adni, ami neki valóban jó, ami az ő legfőbb szükséglete. Azonban ezt saját maga, és mások előtt is tagadja. Ezért aztán ezen a ponton beindul a taszítás, hisz nem szembesülhet még pozitív ingereken keresztül sem azzal, hogy mennyire szüksége van arra, amit tőled kap, tehát eltaszít magától. Ezt teszi azért is, mert a nárcisztikus férfi nem tud kölcsönösségen alapuló kapcsolatokban létezni, csak az alá-fölérendeltséget érti, ezért az addig idealizált partnerét elkezdi leértékelni, még akkor is, ha valóban tudja, látja az értékeidet. Elkezd öntudatlanul olyan kiélezett helyzeteket teremteni, hogy megvalósuljon számára az, hogy ő van felül. Mert ő csak így tud létezni. Így megtalálja a másik gyenge pontját, és addig nyomogatja ezt a pontot, amíg már tud racionális indokot találni arra magában is, hogy miért taszítja el magától a másikat. Még akkor is, ha valóban értékes a másik számára. Tehát beindul a 2. fázis, a partner elértéktelenítése.

2. fázis: Elértéktelenítés

2.1. Elkezdi visszavonni a figyelmét, megvonja a szavait, az érintését, a kapcsolódási vágyát, vagyis elindul a te bántalmazásod. Nincs kiváltó ok, nem volt konfliktus, te azt éled meg, hogy ugyanúgy szereted, ugyanazt adod neki, mint előtte. Nem érted, hogy mi történik. Tisztán érzékeled, hogy valami nincs rendben. Próbálod vele megbeszélni, de minden próbálkozásnak az a végeredménye, hogy te vagy a hibás, te nem érted őt, hogy minden kitaláció, ami a te fejedben létezik csak. Nincs is probléma, csak te látsz mindent rosszul.

2.2. Elkezded magad elbizonytalanítani, próbálsz igazodni a férfi működéséhez. Közben rajtakapod egy-két hazugságon, de ő továbbra is téged tesz rosszá. Ha bármire rákérdezel, kimagyarázza, vagy csak egyszerűen nem válaszol.

2.3. Ezek után jön a némasággal büntetés. Mivel már a sok bizonytalanság miatt nem tudsz azzal a csodálattal viszonyulni hozzá, ami neki a legfőbb vágya lenne, és érzi, hogy a hazugsághálója egyre szorul, és már egyre nehezebben tartja fenn a látszatot, ezért elhallgat. Egyáltalán nem keres, nem kérdez, nem kíváncsi rád. Nincs igénye a találkozásra sem, hisz a kérdések, a felelősségre vonás lehetősége elől el kell menekülnie.

Te még próbálkozol, teljes értetlenség, összezavarodottság lesz úrrá rajtad, de a remény még él, hisz te közben azt érzed, hogy valóban beleszerettél, és elhitted azt, hogy milyen nagyon tud ő „szeretni”. De ilyenkor ő már tényleg csak a legminimálisabb módon nyilvánul meg. Idáig eljutva te már a sok bizonytalanaágtól annyira kicsináltad magad, hogy azt érzed, hogy minden energiádat elvitte, hogy nincs is kedved élni, még akár egyfajta katatón állapot is létrejöhet benned.

3. fázis: Elhagyás

Két verzió van: Az egyik, hogy ő hagy el téged. Egy szó nélkül eltűnik, és ezzel ő lezártnak tekinti a kapcsolatot. Továbblép.
A másik pedig, amikor te lépsz ki a kapcsolatból, amire ő ugyanúgy vállat von, és tovább lép. Nem próbálja igazán megbeszélni sem, nemhogy tenni azért, hogy megmentse, megjavítsa, megoldja a kapcsolatot. Továbblép, és azonnal új partnert keres.
Közben a közös ismerősöknek elhinti, hogy te hisztis, durcás meg ilyen, meg olyan lettél, nem bíztál meg benne, nem értetted őt, félreismert, stb.

4. fázis: Visszaszedés

A férfi maximum 1 éven belül visszatér. Bizonyos időközönként rád ír, megkérdezi hogy vagy, néha a semmiből küld egy-egy apró jelzést. Vagy megírja, hogy mennyire hiányzol neki. Ez mindig olyankor történik, amikor épp nincs senki olyan az életében, aki valóban visszatükrözhetné saját nagyszerűségét.
Ha visszafogadod, remélve, hogy most minden máshogy lesz, vagy nem tudva, hogy egy nárcisztikus férfival van dolgod, akkor újraindul a ciklus. Megkezdődik az 1. fázis, csak most már sokkal rövidebb lesz a „kampányidőszaka”. Most már csak azt a minimumot teszi bele a kapcsolatba, ami által a kapuid nyitva maradnak, amelyen ő bejön, és elviszi újra az energiádat. És újra kicsinál. Ha hagyod. De mi lenne, ha most már éber lennél arra, hogy mit is csinál ez a férfi, és a szenvedés helyett inkább önmagadat választanád?

Milyen típusú partner az, akinek vonzó lehet egy nárcisztikus férfi?

- nárcisztikus nő szívesen kapcsolódik egy ilyen férfihez, hiszen meglátják egymásban a csodálatosat. Viszont ez hosszú távon feloldhatatlan konfliktusokhoz vezet.
- Empata nő is szívesen kapcsolódik a nárcisztikus férfihez. Empata az, aki feltétel nélküli szeretetével, ítéletmentességével azt hiszi, hogy majd ő meggyógyítja, megmenti a sebzett lelkű férfit. Mert ő erre képes. És mivel ezt a küldetésének érzi, ezért egyre inkább kötődik a nárcisztikus férfihez. Pedig őt így nem lehet meggyógyítani. A kihívással együtt a függőség is nő. Azonban az empata egy idő után feleszmél, hisz érzékeli, hogy valami nagyon nem stimmel, s kilép a kapcsolatból. Amiből ő mindig tanul, annak ellenére, hogy mély fájdalmat él át a folyamat során. Az empata felhasználja ezt saját gyógyítására, a nárcisztikus pedig továbblép, továbbra is úgy gondolva, hogy vele semmi gond, és megkeresi a következő áldozatát.
- Az a nő is könnyen kapcsolódik a nárcisztikus férfihez, aki bizonytalan, aki gyenge, aki nem ismeri a határait, vagy nem meri felvállalni a határait, aki nem akar a saját életéért felelősséget vállalni, aki kapcsolatfüggő, aki öntudatlanul az áldozatszerepeket választja az életében, aki mindig csak adni akar, s nem tud elfogadni.
- Az a nő is szívesen kapcsolódik a nárcisztikus férfihez, akit fiúnak vártak, de lánynak született, aki nem kapta meg azt a csodálatos induló energiát, hogy ő mennyire jó úgy, ahogy van, és mennyire jó, hogy itt van! Ugyanis a nárcisztikus, amikor az első fázisban van, pont ezt az energiát adja. S mindezt olyan intenzíven, ami egészen kivételes. Tehát a nárcisztikus férfi nagyon jól tudja fogadni az embert. Pont azt adja, amivel várniuk kellett volna minket a szüleinknek, amikor megszülettünk.
Hogy mi is ez az induló energia pontosan? Íme Dr Dain Heer, az Access Consciousness társtemetőjének gondolatai:

“Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik, és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak. Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie. Képzeld el, milyen lenne, ha mindenki ezen a bolygón belenézne a szemedbe, és azt suttogná, és azt mondaná neked, hogy mekkora hozzájárulás vagy. Mennyire hálásak, hogy itt vagy ezen a bolygón. Mennyire hálásak mindenért, ami vagy. Még olyanokért is, amiket te megítélsz. Mennyire hálásak az élénkségedért. A furcsaságodért. A lelkesedésedért, ami néha kontrollon kívül kerül. Hála istennek. A furcsa humorodért. Azért, hogy teljesen bizarr módon nézel erre a világra. És azért a tényért, hogy rohadtul nem adod fel, bármi is történjen. Most mindenki ezen a bolygón belenéz a szemeidbe, és elmondja, hogy mekkora ajándék vagy, és megmutatja neked ennek az energiáját, százak nézőpontjából. Ha ítélkezel magadon, attól soha nem kapsz többet magadból. Ha elismered magad, akkor igen. Önmagad elismerésével mindig. Milyen lenne, ha lett volna valaki, aki belenézett volna a szemeidbe minden egyes nap, mióta ezen a bolygón vagy, és egyszerűen csak annyit mondott volna, hogy: Köszönöm, hogy itt vagy! Egy ajándék vagy. Beragyogod a bolygót a jelenléteddel, és nagyszerűbbé teszed a nagyszerű lényeddel. Te vagy az a nagyszerűség és a lehetőség, amire a bolygónak szüksége van, és amire vágyik. És legyél erre meghívás, és engedd meg ezt magadnak. Itt az idő, hogy ezt válasszuk. És ez legyünk, teljességben.”

De ez általában nem történik meg. Mert a szülők alapban stresszesek, és erre jön rá az, hogy kisfiút várnak úgy, hogy közben kislány születik. Ilyenkor tudattalan szinten kialakul a nőben az, hogy nincs joga itt lenni, nincs joga nőként itt lenni, másnak (férfiasnak) kell lennie ahhoz, hogy őt szeressék, és elfogadják. Ezek persze tudattalan programok, amelyek gyönyörűen megteremtik a férfias nőket, akik a saját női erőiket elfojtják magukban, akik erősek, és nem merik a férfira bízni magukat, és rengeteg önszabotálási mechanizmusuk működik, amivel nehezítik saját életüket. Annak ellenére is, hogy a szülők szeretik a kislányt, a tudattalan programok mégis kialakulnak. Azonban az a fogadó energia, az az indító energia, amit a születésekor nem kap meg egy ilyen kislány, ez a hiány gyönyörűen be tudja hívni a nárcisztikus férfit a nő életébe. És ha nem vagy tudatos erre a hiányra, sem arra, hogy ezzel a nagy energiával berobbanó férfi nárcisztikus, s azért annyira fontos neked, mert ezt a hiányt pótolja tudattalanul, akkor bizony végigmész a fázisokon. Úgyhogy hajlandó lennél-e ébernek lenni arra, hogy mi történik a párkapcsolatodban? Mert ha éberré válsz, akkor egy szempillantás alatt kilökődhetsz abból a pokolból, amelyet tudattalanul választottál ezzel a férfival, a szerelem illúziójában…

Mi a kiút Neked, kedves nárcisztikus férfi (vagy hölgy), ha magadra ismertél e cikkben? 

Nézz szembe magaddal! Kezdj el foglalkozni a működéseddel! Ma már nagyon sok önismereti módszer létezik, amivel át lehet írni bármilyen berögzültségünket, azokat is, amelyeket gyerekkorunkban szedtünk össze. Semmi sem egy végleges pecsét, minden felülírható. Kedves nárcisztikus férfi! Indulj el, és válaszd a változást! Nem mondom, hogy egy csettintésre sikerülni fog. De mi van, ha igen? Válassz valami mást, mint eddig! Mi más lehetséges még azon kívül, ahogy idáig éltél, ahogy idáig működtél? Mi van, ha semmiért nem kell szégyellned magad, s lehetsz az, aki vagy? Mi van, ha ez teremt neked sokkal többet? Mi van, ha pont ezen keresztül tudsz elkezdeni úgy igazán ÉLNI, ÉREZNI, SZERETNI? Mert amíg elfojtod a szerelmet, a szeretetet magadban, addig az élet legtáplálóbb erejétől zárod el magad. Légy bátor! Megéri!

Mi a kiút egy kórosan nárcisztikus férfival való kapcsolatból? 

MENEKÜLJ! Kivéve, ha a férfinak már leesett, hogy mi az az ámokfutás, ami szerint éli az életét, és emiatt úgy dönt, hogy beleáll egy terápiába. Ekkor van remény! De ekkor is sok kitartás kell hozzá… Egyet fogj fel: ha ez nem történik meg a férfiban, te nem tudod megmenteni!!! Bármennyire is szereted! Inkább kezdj el dolgozni magadon! Hogy ne a férfin keresztül akarj betölteni valamiféle űrt magadban. Hogy ne egy ilyen sérült állapotú férfin keresztül kelljen tanulnod magadról, nagy fájdalmak közepette.
Szóval, mostantól hajlandó lennél-e elismerni a saját értékeidet? Hajlandó lennél-e tudni, hogy a puszta létezéseddel hatalmas hozzájárulás vagy a világnak, sőt, az egész univerzumnak? Mindenhol, ahol elhitted, hogy te értéktelen vagy, mert nem annak születtél, aminek vártak, azt hajlandó lennél-e elengedni? És mindenhol, ahol elhitted, hogy ha nem választ a férfi téged, akkor te attól rossz, és értéktelen vagy, azt is hajlandó lennél-e elengedni? Mikor hitted el, hogy neked szenvedned kell, hogy nem vagy elég jó? Hajlandó lennél-e elengedni ezt is? Az összes reménnyel, elképzeléssel, ami benne tart téged ebben a bántalmazó kapcsolatban…?

Ki az a férfi, aki a legnagyobb hozzájárulás a te életedhez, aki látja, tudja, értékeli, és szereti azt, aki te valójában vagy? Ki az a férfi, akivel együtt többet, nagyobbat tudtok teremteni mindenből, mint külön-külön, s mindezt könnyedén, örömmel? Hajlandó lennél-e erre éber lenni, és ezt a férfit választani? Mi kellene ahhoz, hogy egy olyan kapcsolatot teremts, és válassz, ahol a hiány, a szenvedés, a fájdalom, a bántás helyett, a szeretetet, a szerelmet, a bőséget éled meg minden szinten, könnyedén, örömmel, ragyogva?

Bármennyit is szenvedtél most, megtennéd, hogy nem zárod be a szívedet? Hajlandó lennél a következő férfinak is mindent odaadni, amid csak van? Megmutatni a sebezhetőségedet is? Mert csak így lehet őszinte, és önfeledt egy kapcsolat, ha mered mutatni, hogy ki vagy, minden félelmeddel, és vágyaddal együtt. Így tudod csak megengedni igazán a másiknak is, hogy esendő lehessen. De ha magadnak nem engeded meg az esendőséget, akkor a másiknak hogyan tudnád…?

Végül ne feledd, hogy könnyű abba a csapdába esni, hogy azt mondod, hogy az a férfi, aki nem választott téged, az „beteg”. De mi van, ha egyáltalán nem számít, hogy a másik személyiségzavaros-e, vagy sem? Mi lenne, ha mindenféle „diagnózis” nélkül, egyszerűen csak kilépnél abból a kapcsolatból, ami neked nem működik? Abból, ami neked nem könnyű, ami nem örömteli? Nem kell, hogy nárcisztikus, bipoláris, vagy bármilyen legyen a másik. Ha nem tudja azt adni, ami neked jó, akkor lépj. Menj, és keress olyat, akivel könnyedén, örömmel, ragyogva tudsz működni! És közben dolgozz magadon, hogy minél könnyebben meg tudj engedni magadnak tápláló kapcsolatokat, ahelyett, hogy olyan férfiba „szerelmesednél” bele, aki csak bántani tud. Milyen az a párkapcsolat, ami neked könnyedén, örömmel működik? Hajlandó lennél-e ezt tudni, és ezt választani?

És egyébként tudtad, hogy a sebezhetőség szexi? :)

Szeretettel,
Zalamek Anikó, ImAni
Kineziológus, Access Bars Facilitátor, ThetaHealing konzulens

Felhasznált irodalom: Bánki György - A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról

Élményt, törődést szeretnél ajándékozni, valami olyat, aminek biztos, hogy örülni fognak a szeretteid?

Az elmúlt időszakban többször előfordult, hogy úgy érkeztek hozzám stresszoldásra emberek, hogy egy családtagjuktól, vagy barátjuktól kapták a kezelést születésnapjukra. Ez nagyon megtisztelő érzés számomra, köszönöm a bizalmat!

Így idén először elhatároztam, hogy Karácsonyra lehetőséget biztosítok arra, hogy aki az általam nyújtott szolgáltatások közül ajándékozna, az megtehesse. Ha Te is köztük vagy, akkor csak annyit kell tenned, hogy írsz nekem egy levelet az aniko.zalamek@gmail.com címre, jelezve az ajándékkártya igényedet. Az ajándékkártyát 15000 Ft-os, vagy 20000 Ft-os értékben lehet megvásárolni. Ezt követően, a válaszlevelemben elküldök minden információt.

Milyen érzés lenne, ha az idei Karácsony békés lenne? Mi az az öröm, és könnyedség, amit már a karácsonyi készülődés alatt is megélhetsz? Lehetek-e Neked ebben hozzájárulás, akár ezzel az ajándékkártyával?
Ha igen, akkor örömmel várlak! :)

Szeretettel,
ImAni

A Vaszati térrendezés olyan, mint bármely más önismereti út, amelyet éppúgy önmagad fejlődéséért teszel, mintha elkezdenél valamilyen terápiát. Hisz az a tér, amiben élsz, mindig erős tükröt mutat rólad, sokat mesél a benned, tudattalan szinten futó programokról, elakadásokról, és az erősségeidről is. Így a párkapcsolati működéseddel kapcsolatban is nagyon sok információ leolvasható az otthonodból, a Vaszati segítségével.
A Vaszati térrendezés alapját az égtájak minősége határozza meg. A geofizikai energiaáramlás törvénye szerint az otthonunkba északról, és keletről érkeznek az életenergiák, és délen, valamint nyugaton hagyják el.

Észak, Kelet, Északkelet

Az északról érkező életenergia a női energiákat hordozza, a keleti pedig a férfi energiát. Északkeleten adódik össze ez a két energia, ezért ezen égtáj minősége jól mutatja a nő és a férfi együttműködését. Így amikor egy lakással kapcsolatban a párkapcsolatot vizsgáljuk, akkor kiemelt fontosságú az, hogy az otthonunk északi, keleti, és északkeleti része mennyire nyitott a nyílászárók által. (Alapban ezen égtájakon kell a legtöbb nyílászárónak lennie, hogy minél „több” életenergia be tudjon áramolni a terünkbe.)

A nyitottság mellett nagyon fontos az is, hogy ezeken az égtájakon milyen funkciók vannak. Például semmiféleképpen ne legyen északon, keleten, és északkeleten wc, raktár, gardrób, szeméttároló, műhely. Ezek mind azt jelzik, hogy a párkapcsolati működés akadályokkal teli.

Mit tehetsz az észak, a kelet, vagy az északkelet nagyobb harmóniájáért?

  • Ha tudsz, és praktikus is, akkor vágass ezekre az égtájakra ablakot. 
  • Nagy, sötét, nehéz bútorokat tedd el a bejövő energia útjából. A zsúfoltság helyett legyen hely, tér, szellősség, világosság ezeken az égtájakon.
  • Használd az égtájakhoz kapcsolódó színeket. Északkelet fő színe a vajszín, északé a zöld, keleté pedig a sárga, narancssárga.
  • Tehetsz északra, és északkeletre például egy kancsó vizet, vagy olyan képet, ami nyitja a teret, de a tükör is szuper lehet ide. Északra a zöld növények is nagyon jók. Keletre pedig napot ábrázoló képet érdemes tenni (ne naplemente legyen).
  • Legyen mindig rend és tisztaság ezeken az égtájakon. Mondjuk ez a többi égtájra is igaz. :)

Északnyugat

A párkapcsolat szempontjából a másik fontos jelző az északnyugat. Mert ez az égtáj mutatja azt, hogy hogyan állunk az emberi kapcsolatainkkal, legyen az baráti, üzleti, vagy szerelmi, illetve az érzelmek, és a kommunikáció témája is ide tartozik. Ha az északnyugat zárt, akkor az jelezheti, hogy a felek nem tudják megbeszélni egymással a fontos dolgokat, vagy érzelmi problémák alakultak ki közöttük. Ha túl nyitott az északnyugat, akkor az egy túlzott elégedetlenséget mutat a nő részéről. Ez a terület se legyen túlzsúfolt, használj itt fehér, ezüst, világoskék, vagy világoszöld színeket. Legyen ez is mindig tiszta, és ha tudsz, akkor szellőztess itt sűrűn.

Délkelet

Ami még sokat mesél a párkapcsolat minőségéről az az, hogy mely égtájon van az otthonunk bejárata. A délkeleti bejárat a legkedvezőtlenebb, mert ez sok vitát, konfliktust mutat, és legtöbbször váláshoz vezet. Hasonló energiákat hoz be az is, ha délkeleti bővítménye van az otthonunknak, például egy terasz, vagy erkély.

Délnyugat 

Az is sok nehezítést mutat párkapcsolati téren, ha a lakás délnyugati részén túl sok nyílászáró van, vagy itt van az erkély, terasz, vagy a főbejárat. Itt használj földszíneket, tedd ide a nehéz, sötét, nagy bútorokat, vagy például tégy sűrű szövésű függönyt az ablakra. S ezekkel máris tompítod a negatív hatásokat.

Nyugat

A nyugat az elengedés, lezárás területe. Így ha ez túl nyitott, akkor nehezebben mehet az előző kapcsolat elengedése, lezárása, ami nehezítheti az új kapcsolat létrejöttét, vagy harmonikus működését. Ide is javaslom a délnyugathoz leírt korrekciós lehetőséget.

Brahmasztán

Párkapcsolat szempontjából nagyon fontos még a lakás közepe, amit a Vaszati Brahmasztánnak hív. Ez a terület, többek között a családfő állapotát, illetve a párkapcsolat stabilitását mutatja. Fontos hogy a Brahmasztánban ne legyen semmilyen víz (fürdőszoba, wc, mosogató), semmilyen tűz (kandalló, tűzhely, kályha), és ha lehet, akkor falak se fussanak itt. A legjobb, ha üres!

Ha a fentiek közül bármi a te otthonodra is igaz, akkor sem kell kétségbe esni, mert nagyon sok korrekciós lehetőség van, amelyek segítségével lehet tompítani, vagy akár 'kiütni' a negatív hatásokat. Ami fontos még, hogy azért a kép, a 'végeredmény' mindig árnyaltabb, ha az egész lakást komplexen nézzük, én most csak kiemeltem azokat az égtájakat, amelyeknek közvetlen hatása van a párkapcsolati működésre.

Tekints úgy mindig az otthonodra, mint egy segítő társra, aki azért van, hogy Te tudatosabb légy, hogy jobban megismerd önmagad, és ezáltal jobban tudj tenni önmagadért, a saját boldogságodért.
A Vaszati egy lehetőség, amely önmagában nem oldja meg a problémáidat, de beindít, továbblendít benned olyan folyamatokat, amelyek mind érted vannak. Külső impulzus, ez igaz. De közben, ahogy rendezed át az otthonodat, ahogy keresed például a megfelelő színű dolgokat az adott égtájra, úgy közben már lelki szinten is dolgozol, s ezáltal változol. Teszel magadért. És ez jó.

Sokszor hallom, hogy belülről kell feloldani a blokkokat, hogy jobb legyen az életünk. Én, mint kineziológus, és ThetaHealing terapeuta ezzel egyet is értek. De csak részben. Mert kívülről is el lehet indulni. Gondolj bele, ha lesz egy új frizurád, vagy ha leveszik végre a gipszet a lábadról, akkor az hogyan hat vissza az érzelmi állapotodra. Szerintem jól! :) A külső dolgok visszahatnak a belsőre, a belsők pedig a külsőre. Bárhonnan is indulsz, nem tudod elrontani.

Úgyhogy nyugodtan nézd meg a lakásodat a fentiek tükrében, és kezdj el tenni a párkapcsolatodért így is. Minden szándék, amit a harmónia irányába teszel, az Téged szolgál, és még ráadásul az Univerzum is nagyon díjazza. Jó munkát! :)

Ha részletesebb elemzésre vágysz a saját otthonoddal kapcsolatban, akkor az alábbi linken tovább tájékozódhatsz: http://www.imani.hu/p/imani-terrendezes-es-lakaskultura.html

Szeretettel,
Zalamek Anikó, ImAni
+36 20 466 1852Tudatos Térrendezés és Rendteremtés Workshop

Célja: az 5000 éves, indiai térrendezés, a Vaszati alaptörvényeinek megismerése, valamint a résztvevők otthonának elemzése, korrekciója. Vagyis, aki részt vesz ezen a workshopon, annak lehetősége nyílik arra, hogy ne csupán általánosságban halljon a Vaszati működéséről, hanem a saját otthonáról is megtudja a legfontosabb információkat, és azt, hogy konkrétan mit tehet a saját terének harmonizálásáért, s ezáltal a saját életéért.

A Vaszati működik, és hiába oly régi a tudás, mégis egy ma élő fizikusnak, Marcus Schmiekenek sikerült ezt az ősi tudást fizikai törvényekkel, és különböző mérésekkel alátámasztania.

Azon túl, hogy segíti az önismeretünket, egy megfogható eszközt is ad a kezünkbe, amellyel szebbé, harmonikusabbá tehetjük az otthonunkat, és ezen keresztül az életünket is.

A minap például voltam egy irodát megnézni, ahol a tulajdonos miután végighallgatta az elemzésemet arról, hogy mit mutat az iroda elrendezése, adottsága róla, az életéről, csak ennyit mondott: "Én magam sem tudtam volna jobban összefoglalni az életemet." Pedig akkor találkoztunk először. Szoktam is mindig mondani, hogy mutasd meg az alaprajzod, s megmondom ki vagy! :)

Magamról: Segítő hivatáson keresztül (Theta Healing, Kineziológia) adom tovább tapasztalataimat, valamint Vaszati szaktanácsadó vagyok. Amikor a Vaszatival foglalkozom, szinte a szerelem állapotába kerülök, rajongok ezért a tudományért.

A workshop időpontja: Június 30., szombat, 10-18 óráig.

Helyszín: 1146 Budapest, Szervián utca 9. (Örs vezér tere, és a Pillangó utca között félúton, 10 perc gyalogútra mindegyiktől.)

Maximális csoportlétszám: 3 fő
Hozzájárulási díj: 25 000 Ft/fő

Érdeklődni és jelentkezni: aniko.zalamek@gmail.com,
06-20-466-1852.

Jelentkezni 10.000 Ft előleg befizetésével lehet. Számlaszám: 16200106-11611381, Magnet Bank, Zalamek Anikó. Közlemény rovatba írd be: Tudatos Térrendezés

További információ a Vaszatiról: http://www.imani.hu/p/imani-terrendezes-es-lakaskultura.html, http://www.imani.hu/2018/01/a-terrendezes-vajon-mi.html

Amit kérek Tőled: a jelentkezésed után küldd el nekem az otthonod pontos címét, és a MÉRETARÁNYOS tervrajzát, melyet én kiszerkesztek, hogy a workshop alkalmával már érdemben tudjunk vele foglalkozni. Hozz magaddal jegyzetfüzetet is.

Amennyiben részt veszel ezen a workshopon, és a későbbiekben úgy döntesz, hogy szeretnél személyes Vaszati szaktanácsadást kérni, és még tovább mélyülni ebben a témában, akkor 10 000 Ft kedvezményt kapsz a majdani szaktanácsadói díjból .

Szeretettel várlak!

Minden értünk van, még az otthonunk is! :)

Zalamek Anikó, ImAniJogi és adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelésről egyszerűen

Én sem szeretem a spameket! Én, Zalamek Anikó (továbbiakban: Adatkezelő), ügyfeleim email címeit mások részére semmilyen célra nem adom tovább. Adatai megadásával mindössze ahhoz járul hozzá, hogy az eseményeimről, szolgáltatásaimról ezen keresztül tájékoztassam Önt. Ha ezt mégsem szeretné, akkor jelezheti nekem e-mailben vagy leiratkozás formájában, ami alapján ezen kérését maximálisan tiszteletben tartom.
Az imani.hu (továbbiakban: portál), és az Adatkezelő maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény előírásait.

A személyes adatok védelme

Az imani.hu portál használata során tudomásomra jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról, és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény rendelkezései szerint kezelek. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja hozzám, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsam és kezeljem. Az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatom fel:
piackutatás, piaci elemzés,
látogatói szokások elemzése,
látogatottsági statisztikák összeállítása,
ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
tájékoztatás nyújtása szolgáltatásokról,
tájékoztatás nyújtása a megvalósult, és a tervezett tevékenységről.
A látogatói, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira fennálló üzleti kapcsolatokra vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezelem. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. Az Interneten keresztül hozzám eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezelem, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésemre.
A hírlevélre történő feliratkozással Felhasználó vállalja, hogy részére tájékoztatást, hírlevelet küldhetnek. A hírlevelekről a Felhasználó bármikor jogosult leiratkozni.
Felhasználó további adatvédelmi jogai:
Kérheti, hogy adatai törlésre, vagy javításra kerüljenek.
Bármikor ellenőrizheti, hogy milyen adatokat tárolok róla.
Bármikor kérheti, hogy adatai egy másik félhez kerüljenek áthelyezésre.
Előzetesen bele kell egyeznie adatai felhasználásába.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
Honlap: http://naih.hu

Szerzői jog

Az általam üzemeltett imani.hu oldalán található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az én kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyemmel lehetségesek. Felhívom a figyelmét, hogy minden tudomásomra jutott jogsértéssel szemben fellépek.


Adatvédelem részletesen és jogi nyilatkozat

A portálomon elérhető Internet szolgáltatás, vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Minden ésszerű erőfeszítést megteszek annak biztosítására, hogy az imani.hu oldalon közölt minden információ pontos legyen annak feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállalok szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartom a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsak végre, illetve a portált, vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntessem. Nem vállalok felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A portálokon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Nem vállalok felelősséget a portálon, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából, vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért, vagy kárért. Nem tartozom felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a portál használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A portál bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat nekem, elfogadja, hogy nekem korlátlan jogom van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatom. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak, és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

Zalamek Anikó
Telefonszám: 06 20 466 18 52
E-mail cím: aniko.zalamek@gmail.com


Üzemeltető: Blogger.