/
0 Hozzászólás

 
KÉRJ ÉS TEREMTS CSODÁKAT!

"Arra vársz, hogy az Univerzum mondjon Neked valamit, míg az Univerzum azt várja, hogy válassz!"
Kérj és megadatik. Az Univerzum tényleg alig várja, hogy kérjünk. És amikor szívből kérünk, őszintén és elvárások nélkül, akkor elkezd mindent átrendezni, hogy a kérésünk teljesüljön.
Tulajdonképpen a legkönnyedebb teremtő ‘eszköz’ a kérés.
Mivel a múlt évem egyik legnagyobb tapasztalata az volt, hogy mennyire működnek a kérések, ezért most ezzel a 7 napos kurzussal szeretnék invitálás lenni arra, hogy kezdjetek el Ti is kérni!
Kinek, és mikor hittük el, hogy nem szabad kérnünk? Vagy többet kérnünk? Egyáltalán mihez képest több a több…? Hol hittük el, hogy ez rossz?
Hajlandóak lennénk-e elengedni minden befixált nézőpontot, és újra gyermeki kíváncsisággal, szívből kérni? Vajon mennyi örömöt teremthetnénk így a világban IS?
Én nagyon szeretnék egy örömtelibb világban élni. Ha minél többen megtanulunk tudatosan választani és teremteni, ami a kérésekkel nagyon is egyszerű, annál könnyedebben tudjuk ezt a világot is egy még szuperebb hellyé varázsolni. Hisz választásaink teremtik a valóságot egyéni és globális szinten is. Rajtunk áll!

Az esemény zárt facebook csoportban fog zajlani, videókkal és/vagy élő bejelentkezésekkel, posztokkal. A napi megosztások mind hozzájárulások lesznek ahhoz, hogy minél több örömünk és könnyedségünk legyen azzal, hogy kérünk. És azzal is, hogy többet kérünk.
Ki csatlakozik hozzánk?
Időpont: 2021. január 19.- január 27. (A hétvége kivételével.)
A kurzus díja: 5000 Ft/fő
Fizetési lehetőségek: készpénz, utalás. Számlaszámom: 16200106-11611381, Magnet Bank, Zalamek Anikó. FONTOS: A megjegyzésbe írd be kérlek a neved, a lakcímed, amely az átutalási számlához szükséges. Köszönöm!
Jelentkezés: aniko.zalamek@gmail.com, 06204661852
Jelentkezési határidő: január 18. (UPDATE: A nagy érdeklődés miatt, január 27.-ig meghosszabbítva.)
Mi más is lehetséges a kérésekkel kapcsolatban, amit idáig még elképzelni sem tudtunk, hogy lehetséges?
Várlak szeretettel,
Anikó
A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.