Vaszati Beauty - Női terek, női szerepek, avagy tudatos térrendezés a Vaszatival, és a női archetípusok kiteljesítésével

/
0 HozzászólásVASZATI BEAUTY – NŐI TEREK, NŐI SZEREPEK, AVAGY TUDATOS TÉRRENDEZÉS A VASZATIVAL, ÉS A NŐI ARCHETÍPUSOK KITELJESÍTÉSÉVEL


Egy különleges fúzió formájában a Vaszati térrendezés tudását összekapcsoljuk a női archetípusok varázslatos világával, s ezáltal egy új, igazán hatékony módszert adunk a kezedbe, a könnyed és élvezetes változásért, ami a nőkből fakad…

A legtöbb ember számára fontos az otthona: biztonságot, nyugalmat, örömöket nyújt számára. Mindannyian törekszünk a körülöttünk lévő tér szépítésére, alakítására, hogy tényleg kedvünket leljük benne, és szívesen legyünk otthon a saját terünkben. Ha jól érezzük magunkat a lakásunkban, az hozzásegít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mi több az életünkben is. :)
Sokféle térrendezési irányzat létezik, melyek által tudatosabban formálhatjuk tereinket, s így az életünket, mi most a Vaszati tudományát hívjuk segítségül: találkozik benne a matematika, a térrendezés, és az önismeret témája.

~ Kíváncsi vagy arra, hogy mely színek azok, amelyek az otthonodban, vagy a munkahelyeden harmóniát teremtenek?

~ Megismernéd-e, hogy hogyan működik egy 5000 éves térrendezési technika, a Vaszati, amelynek a létjogosultságát egy ma élő fizikus be is bizonyította?


~ Érdekelne-e az a tudás, amely által tudatosságot vihetsz az életedbe, akár az otthonodon keresztül is?

~ Szívesen megismerkednél a női archetípusokkal, a megélt női szerepeiddel?

~ Tudatosan támogatást, erősítést adnál valamelyik női területednek?

~ Megismernéd a női mintáid és a saját tereid közötti összefüggéseket?
~ Szeretnél könnyedén változtatni?

Ha igen, akkor örömmel várunk a VASZATI BEAUTY kurzuson! A két napos képzés folyamán megtudhatod, hogy pontosan mit kell tenned azért, hogy az otthonod a legharmonikusabb állapotba kerüljön. Azt, hogy hova milyen színek jók, hogy miként érdemes átrendezni a teret, milyen kiegészítőket használj a célod érdekében. S hogy miért jó ez? Mert ezen keresztül az életed is sokkal könnyedebbé válhat.

Ezen a két napon megismerheted, és tudatosíthatod a női minőséged, szerepeid kiteljesítésének, vagy csendesítésének módját, lehetőségét. Kifejezheted női erődet a saját tereden keresztül színek, tárgyak, és persze energia formájában is. Ránézhetsz a mostani életedre, s megerősítheted azt az irányt, a célodat, amerre tartasz. Megtanulhatod tudatosan megélni női teremtő erődet. Théta tudatban fogunk dolgozni egész nap, így több féle meditációban találkozhatsz a 12 női archetípussal, átélheted minőségüket, és összhangba hozhatod őket önmagaddal, azzal, amire vágysz, amit legbelül érzel, sőt azzal, amit még nem is tudtál eddig magadról...

Mire számíthatsz a tréningen?
Felismerések, új ötletek, kreatívabb, tudatosabb jelenlét, és kapcsolódás a téged körülvevő térhez. Mindez biztos, hogy a tiéd lesz. Női szerepeid, feladataid, minőségeid meglátása és tisztázása is megtörténik. Megszületik benned egy tudatos női minőség.
S hogy mi mindent adhat még neked ez a nap? Jó csapatot, támogatást, könnyedséget, új szemléletmódot biztosan, gyere el, és a többit meglátod! :)

A tréning időpontja: 2019. május 17-18. 10-17 óráig
A 2 napos képzés díja 68.000 Ft/ fő.
A képzés kiscsoportos: maximum 12 fő.
A helyszín szervezés alatt (Budapesten).

Jelentkezés és információ:
Zalamek Anikó: 06 20 466 1852; aniko.zalamek@gmail.com
Zámbó Márta: 06 20 326 8603; kompotkft@t-online.hu

A kurzus előtt lehetőséged nyílik egy ingyenes, beharangozó előadáson többet is megtudni erről a tréningről. A részletek az alábbi linken érhetőek el: https://www.facebook.com/events/2333780603523797/


Csoportvezetők:

Zalamek Anikó, Vaszati tanácsadó

Segítő hivatáson keresztül adom tovább tapasztalataimat, az Access Bars®, a ThetaHealing, és a Vaszati térrendezés eszközeivel. Hiszem, hogy a világban minden a mi kivetülésünk, így bárhonnan is indulunk, lelki vagy fizikai úton, minden alkalmas arra, hogy fejlődjünk, és harmonikus életet teremtsünk.

Gyermekkorom óta nagyon szeretem a tereket. Emlékszem kiskoromban állandóan átrendeztem a szobámat, és folyton figyeltem, hogy milyen érzés benne lenni.

A Vaszati tanítása szerint a Földünket egy folyton áramló energiamező veszi körül. Ennek az energiamezőnek megvannak a maga törvényszerűségei, jellemzői, amellyel, ha harmóniában vagyunk, és amelyet, ha tudatosan használunk, akkor könnyed, boldog életet élhetünk. Szoktam viccesen mondani: „Mutasd meg az otthonod alaprajzát, s megmondom ki vagy!” :)
A ház olyan, mintha az ember második teste lenne, amely a környezeti hatásokat felfogja. Úgy működik, mint egy lencse, amely fókuszálja a természeti környezet hatásait. Így az otthonunk minősége befolyásolja az egészségünket, mentális és érzelmi állapotunkat is. Ráadásul a térrendezés is olyan, mint egy terápia. Közben önmagunkról tanulunk, s tudunk meg minél többet. Ahogy lépésről lépésre egyre harmonikusabbá tesszük a terünket, úgy Önmagunkat is elmozdítjuk a szépség, és a harmónia felé. Mindenben ott a lehetőség, hisz minden rólunk mesél. Még az otthonunk is.

Zámbó Márta, spirituális coach

Ha változást szeretnél a világban, kezdd önmagaddal. Hiszen minden belőlünk és általunk fakad, a körülöttünk lévő valóság megfelelője a bennünk élőnek. Megmutatja számunkra a lehetőségeinket és azokat a pontokat is, amin van még mit formálni, alakítani.
Nőként élni, nőként boldogulni, megélni a bennünk lévő kedvességet, figyelmet, empátiát nem egyszerű manapság. A világ melyet teremtettünk, megkeményítette a nőket. Vajon tudunk-e lágyan, kedvesen, odafordulni? Vajon megengedjük-e magunknak a tiszteletet és a megbecsülést? Megéljük-e érzéseinket, belső női energiáinkat? Hallgatunk-e még a szívünkre?

Hiszem, hogy kiteljesedett, boldog életet élhetünk itt és most, hogy rátalálhatunk küldetésünkre, és cselekedhetünk tiszta szeretetből. Spirituális coachként a változtatásban tudok támogatást adni. Együtt találhatunk új nézőpontokat, új megoldásokat, elengedhetjük mindazt, ami már nem épít téged. Megtapasztalhatod, miként lehet könnyedséggel formálni önmagadat, az életedet. A tudatosság a saját létezésed szépségének a megélését is magában foglalja.

A 2 napos képzés díja 68.000 Ft/ fő.
A képzés kiscsoportos: maximum 12 fő.
Képzési időpont: 2019. május 17-18. 10-17 óráig
A helyszín szervezés alatt (Budapesten).

A kurzus előtt lehetőséged nyílik díjmentesen egy beharangozó előadáson többet is megtudni erről a
tréningről. A részletek az alábbi linken érhetőek el: https://www.facebook.com/events/2333780603523797/

Jelentkezés és információ:
Zalamek Anikó: 06 20 466 1852; aniko.zalamek@gmail.com
Zámbó Márta: 06 20 326 8603; kompotkft@t-online.hu


A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.