Mese a párkapcsolatról

/
0 Hozzászólás


Első fázis: Nem érzem magam szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak, de Te láss engem szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak. Bizonygasd ezt nekem minden nap, de úgysem fogom elhinni. Bár magam sem tudom, hogy igazán mi tesz boldoggá, de Te mindenképp tegyél boldoggá. Találd ki, hogy hogyan.
Második fázis#1: Nem érzem magam szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak, de Te láss engem szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak. Bizonygasd ezt nekem minden nap, de úgysem fogom elhinni. Ha nem teszed, akkor egész egyszerűen, és szó nélkül elhagylak. Elmenekülök.
Második fázis#2: Nem érzem magam szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak, de Te láss engem szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak. Bizonygasd ezt nekem minden nap, de úgysem fogom elhinni. Mindegy hogy megteszed vagy sem, én akkor is szenvedni fogok, én leszek a te "szeretetetlenséged" áldozata. Ezt csinálom jó sokáig, mígnem a sok szenvedéstől elfárasztalak téged is, magamat is, elhagylak, vagy elhagysz.
Második fázis#3: Nem érzem magam szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak, de Te láss engem szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak. Bizonygasd ezt nekem minden nap, de úgysem fogom elhinni. Ha nem teszed, akkor hisztikkel, manipulációval, kontrollal, harccal kikényszerítem tőled, hogy folyton figyelj rám. Ezt csinálom jó sokáig, mígnem a sok szenvedéstől elfárasztalak téged is, magamat is, elhagylak, vagy elhagysz.
Harmadik fázis: Elfáradtam. Rádöbbenek, hogy mindig olyan párom van, akivel nem "passzolok", aki nem szeret engem elég jól. A történelem folyton ismétli önmagát... Rájövök, hogy a történeteimben én vagyok az egyetlen állandó...
Negyedik fázis: Elkezdek magamra jobban figyelni. Fájdalmaimon, figyelmemen keresztül rájövök, hogy mi, mikor és hogyan törött el bennem, milyen minták szerint élek, s viszonyulok magamhoz, és a világhoz. Elkezdem felülírni ezeket a mintákat. Már nem veszekszem veled annyit, értem, érzem, hogy miért pont te vagy mellettem. Még a nehéz helyzetekben is megélem, hogy rend van. Hisz a létezéseddel kristálytisztán mutatod, hogy hogyan vagyok én...
Ötödik fázis: Az önmagamra való figyelés közben elkezdem elfogadni, megszeretni önmagam. Még a mintáimat is. A "hibáimat" is...
Hatodik fázis: Szépnek, fontosnak, értékesnek, elég jónak érzem magam. Már tudom mit jelent a boldogság nekem. Meg tudom magamnak adni, nem várom el Tőled, hogy Te add meg nekem. S mégis megadod... Pont úgy, ahogy az nekem a legjobb... Szeretve vagyok... Szeretlek...

ImAni

Te vajon melyik fázisban vagy most? Ha szeretnél tenni önmagadért, és/vagy a párkapcsolatodért, vagy azért, hogy jobb legyen, vagy azért, hogy legyen, akkor szeretettel ajánlom a Közel Hozzád - Párkapcsolati tréninget, mely december 3.-án, a MagNet Közösségi Házban kerül megrendezésre, s melyről az alábbi linken tudhatsz meg többet:
http://www.imani.hu/2017/11/kozel-hozzad.html

Szeretettel várlak! :)

A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.