Közel Hozzád

/
0 HozzászólásKözel Hozzád

Írtam egy mesét a párkapcsolatról (http://www.imani.hu/2017/11/mese-parkapcsolatrol.html), amely nagyon sok embert megszólított. Ez a mese arról szól, hogy az egyén a saját fejlődésén keresztül hogyan kerülhet közelebb egy jó párkapcsolat megteremtéséhez, megéléséhez, milyen fázisokon megy keresztül ilyenkor az ember.

Figyelj! Annyi, de annyi rossz van a világban. Akarod, hogy jobb legyen? Tudod, hogy hogyan lesz jobb? Ha TE ’jobbá’ válsz! Nem a társad, nem a főnök, nem a szomszéd, hanem TE! Tudod hogyan lesz jó párkapcsolatod, vagy egyáltalán hogyan lesz párkapcsolatod? Ha TE teszel önmagadért, ha TE boldogabbá, szabadabbá válsz! Szabadabbá a mintáidtól, a blokkjaidtól, azoktól az elképzelésektől, hogy a másiknak miben kéne másmilyennek lennie. Hagyd békén a másikat! Kezdj el tenni magadért még ma!

Tudom elcsépelt, de nincs más út, csak az, ami Rajtad keresztül vezet! Ne kint keresgélj, hanem magadban! Mindegy melyik életterületeddel van gond, ne várd meg, míg az a bizonyos szög nagyon szúrni kezd. Rengeteg szenvedéstől megkímélheted magad! Indulj el! Most!

Ez a program a párkapcsolat témáját célozza meg. Hogy mit fogunk csinálni? Először is el fogom Neked mondani a legegyszerűbb technikát arra, hogy hogyan használd fel a jelenlegi (esetlegesen negatív) élethelyzetedet, érzéseidet úgy, hogy közben nem veszítesz energiát. Sőt! Minden gyakorlat, meditáció, ThetaHealing gyakorlat, előadás arról fog szólni, hogy önmagadat, a jelenedet a legteljesebb módon megtapasztalhasd. Gyógyulni fog a benned élő nő, és férfi is. Fel fogsz szabadulni! S ha laza vagy, és természetes, és még netalántán boldog is, minden megy, mint a karikacsapás! :) Még a párkapcsolat is! :)

Maximális létszám 20 fő. A nap végén az egyik résztvevő egy egyéni ThetaHealing kezelést kap ajándékba, melynek értéke 15 000 Ft, és amely természetesen egy későbbi időpontban valósul majd meg.

Szeretettel várlak!

Magamról: Segítő hivatáson keresztül (Theta Healing, Kineziológia) adom tovább tapasztalataimat, 2011 óta tartok csoportos foglalkozásokat is.

Időpont: 2017. december 3. vasárnap, 10-17 óráig

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.) – Boróka terem

Hozzájárulási díj: 15 000 Ft/fő (Párok esetén: 26 000 Ft/pár) A bevétel 5%-a az Emil Molt Alapítványt (1048 Budapest, Lakkozó u. 1-5.) támogatja, mert adni így is jó! :) Ez az Alapítvány a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium fenntartója. Számomra nagyon megható látni, hogy milyen elképesztő tudással, és odaadással tesznek azért, hogy a következő generáció már minden szempontból egy jobb világot tudjon teremteni.

Érdeklődni és jelentkezni: aniko.zalamek@gmail.com, 06-20-466-1852

Jelentkezni 10.000 Ft előleg befizetésével lehet. Számlaszám: 16200106-11611381, Magnet Bank, Zalamek Anikó. Közlemény rovatba írd be: Közel Hozzád

Hozz magaddal: kényelmes ruhát, könnyű ételt, 1 db mécsest, papírt, tollat, kendőt a szemedre.

Szeretettel várlak! :)
Zalamek Anikó – ImAni
A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.