Lehetek én is...

/
0 HozzászólásLehetek én is…

„Egyetlen valódi luxus adatik meg az életünkben, a boldog emberi kapcsolatok.” Antoine de Saint-Exupéry

Az élet egy nagy Társas Játék! Rajtad áll, hogyan játszod! Csak Te tudhatod, hogy mi a jó neked, és Te döntesz! Mert lehetsz te is egészséges, szeretetteljes, erős, harmonikus párkapcsolatban élő, hivatásában kiteljesedő, bátor, önbizalommal teli, nőies, férfias, szabad, nyugodt, elégedett. Lehetsz te is boldog!

Olyan egyedi, különleges lehetőséget kínálunk ehhez, ahol saját élményen keresztül, egyszerű, könnyen elsajátítható, élvezetes, fizikai és mentális gyakorlatok által megtanulhatod, hogy hogyan kapcsolódj harmonikusan önmagadhoz, a párodhoz, másokhoz. 

A mai ember általános problémája a mindig visszatérő hát-és derékfájdalom, valamint a stressz. Hiába az egyre fejlődő orvostudomány, mégis több a beteg ember… Ezért a kurzus alapkövei a gerinctréning, és az előadások, melyeken keresztül képessé válsz meglátni nagyobb összefüggéseket önmagadban, és az életedben. Felteheted személyes kérdéseidet is.

Trénerek: 
Lajta Ági: „Gerinctréner, mozgásterapeuta, gyógyító munkámmal segítem az embereket.” 
www.la-studio.hu
Zalamek Anikó: „Segítő hivatáson (ThetaHealing, kineziológia) keresztül adom tovább tapasztalataimat, 2011 óta tartok csoportos foglalkozásokat is.” 
www.imani.hu

A tréning 2 napos (2, nem egymást követő hétvégi nap).

Az első időpont: 2017. március 12., vasárnap, 10-17 óráig

Helyszín: Budapest, 14. kerület, Mályva Tér 6., 1-es kapucsengő. 

Díja: 20.000 Ft/fő/nap

Érdeklődni, és jelentkezni az alábbi telefonszámokon: 06 70 385 2121, 
06 20 466 1852

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet, a következő számlaszámon: 
11600006-00000000-46485935, ERSTE Bank. Közlemény rovatba írd be: Lehetek én is…

Szeretettel várunk!

Lajtai Ági és Zalamek Anikó 
A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.