Bármit is hiszel, úgy lesz...

/
0 HozzászólásBármit is hiszel, úgy lesz…

Egyre több emberrel találkozom, aki valami olyat visz véghez az életében, ami sokszor a lehetetlennel határos. Régen, amikor még csak könyvekben lehetett ilyen történeteket olvasni, már akkor is ámultam, de most, hogy mindez a szemem láttára zajlik, nagyon megindít. Megindít és motivál, minden szinten. Sarkall arra, hogy folyamatosan felülvizsgáljam azt, hogy mit hiszek, mit gondolok az életről, magamról, a párkapcsolatról, a nőiségről-férfiasságról, a változásról, a pénzről, a munkáról, a szülőségről, a barátságról, egészségről, betegségről, mindenről.

Mert amiben hiszünk, azt teremtjük, azt tapasztaljuk. Ha például azt hiszed, hogy az életben csak egy nagy Ő létezik, akkor nem fogsz többel találkozni. Ha azt hiszed, hogy van több is, akkor össze fogsz tudni kapcsolódni több társsal is mély szerelemben, szeretetben. Ha azt hiszed, hogy a gazdagok tisztességtelenek, a pénz piszkos, vagy a gazdag embert csak a pénzéért lehet szeretni, akkor nem leszel sosem gazdag. Ha viszont hiszed, hogy a pénz, a bőség is egy tiszta energia, ami minden küszködés nélkül a te rendelkezésedre is áll, hogy jogod van hozzá neked is, hogy lehet TÉGED is szeretni, s nemcsak a pénzedet, akkor meg fogod teremteni. Ha azt hiszed, hogy bármi miatt bűnös vagy, akkor öntudatlanul is létrehozod azokat a helyzeteket, amelyekben bűnhődhetsz. Vagyis szabotálsz mindent, ami által megélhetnéd a boldogságot. A megvalósulások szerteágazóak. Lehet, hogy lesz pénzed, de párod nem. Vagy fordítva. Vagy egyik sem. Vagy mindkettő, s mégis boldogtalannak érzed magad. Vagy mindenért meg kell keményen küzdened, dolgoznod, szenvedned. Sokakban élnek ezek a hitrendszerek. Hogy könnyen semmit sem lehet elérni, a „rossz ízű gyógyszer” csak az igazán hatékony…

Sok hitrendszernek nem is vagy a tudatában, s emiatt ezek úgy vezetnek téged, mint a robotot a programjai. Itt az ideje, hogy megvizsgáld, hogy Te miben hiszel! Kezdj el foglalkozni magaddal! Mit hiszel magadról? Mennyire hiszed azt, hogy csodálatos, egyedi, és megismételhetetlen vagy? Milyen nőnek/férfinak hiszed magad? Hiszed-e, hogy értékes és fontos vagy? Hiszed-e, hogy létezik olyan Társ számodra, akinek Te pont úgy vagy jó, ahogy vagy? Hiszed-e, hogy lehet Téged is szeretni? Hiszed-e azt, hogy könnyen is el tudsz érni bármit? Hiszed-e, hogy minden helyzetben kaphatsz támogatást, s nem vagy egyedül? Hiszed-e, hogy meg tudod gyógyítani a testedet? Mit hiszel a pénzről? Hiszed-e, hogy jogod van a bőséghez, a gazdagsághoz? Hiszed-e, hogy a boldogság neked is jár? Hiszed-e, hogy nincs lehetetlen? Bármit is hiszel, úgy lesz… :)A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.