Tavaszi Újjászületés Tábor

/
0 Hozzászólás


A Duna partjára, Leányfalura hívlak Téged, ahol gyönyörű ősfás környezetben lehetőséged nyílik arra, hogy elvonulj a zajoktól, hogy pihenj, hogy feltöltődj, hogy tisztulj, hogy megújuljanak érzéseid, gondolataid. A tábor alapja és célja a figyelem, a tudatosság, az elengedés, a megbocsátás, a szeretet, a bizalom, a szabadság, valamint annak elérése, hogy tudj örülni a Létezésednek, hogy megéld a Boldogságot. Oldjuk a testi, érzelmi, gondolati gátakat, elősegítve az elcsendesedést, a befelé figyelést, hogy jobban megismerhesd önmagad.

Az együtt töltött három nap alatt sokat leszünk a természetben, meditálunk, relaxálunk, wellnessezünk, köszöntjük a napfelkeltét, esténként pedig jókat beszélgethetünk a tábortűz mellett. :)

Alkalmazott technikák: ThetaHealing, dinamikus meditációk, vizualizációk, többféle mozgásfajta, szabadtánc, légzőgyakorlatok, tantrikus gyakorlatok, előadások, beszélgetések, és fogunk közösen teremteni is. Sőt, mivel egy mozgás csoporttal egy időben leszünk a táborban, így lehetőséged lesz részt venni gerinctréning, jóga, és trx foglalkozásokon, valamint aerobicon is. E csoport vezetője Lajtai Ági, gerinctréner, mozgásterapeuta, akinek szakértő kezei között felfrissülhetsz, s akitől életviteli tanácsokat is kaphatsz a mozgásoddal kapcsolatban.

Magamról: Segítő hivatáson keresztül adom tovább tapasztalataimat, immáron 9 éve. Fő irányom a ThetaHealing, és a kineziológia, valamint 2011 óta tartok csoportos meditációkat is.

A tábor ideje: 2016. április 29-30. május 1. (Pénteken 11 órakor kezdünk.)

A tábor helyszíne: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 169., www.fortunaleanyfalu.hu

A tábor ára: 42.000 Ft, amely tartalmazza a szállást, a teljes ellátást minőségi ételekkel, és a programokat.

Jelentkezés: A csoport maximális létszáma 20 fő, melyet a jelentkezési sorrend határoz meg. Jelentkezni csak az aniko.zalamek@gmail.com címen, és a 06-20-466-1852-es telefonszámon lehet. Helyedet a csoportban 20.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani, melyet április 25.-ig lehet befizetni.

Utazás: Egyénileg. Igény esetén autóban helyet biztosítunk.

Ha szeretnél tisztulni, könnyedebbé válni, ha jól akarod érezni magadat a bőrödben, megélni a Boldogságot, vagyis Önmagadat, akkor szeretettel várlak! :)

Zalamek Anikó
www.imani.hu
A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.