Good Evening Chakras!

/
0 HozzászólásGood Evening Chakras!

Olyan kurzusra hívlak Téged, amelyen az ember energetikai működésének alaprendszerével, a csakrákkal foglalkozunk. A csakrákolyan csatornák, melyeken keresztül kapcsolódunk a testünket éltető kozmikus energiával. Így egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire tiszták! Fontos, hogy milyen információkat, érzéseket, hitrendszereket tárolnak, hisz meghatározzák mindennapi működésünket, megéléseinket, legyen szó párkapcsolatról, munkáról, szülő-gyermek viszonyról, önmegvalósításról, társas kapcsolódásainkról, egészségről, vagy bármiről.

A kurzus 8 alkalomból áll. Egy alkalommal egy csakrával, és annak tisztításával foglalkozunk, így végighaladunk a 7 fő csakrán, majd a 8. alkalommal közösen teremtünk egymásnak. Alkalmazott technikák között lesz a ThetaHealing, dinamikus meditációk, vizualizációk, illatok, sőt, pici mozgás is. Az alkalmak havi rendszerességgel követik egymást. 

Időpont: 2016. március 9., szerda, 18-21 óráig.

Cím: Budapest, 14. kerület, Mályva Tér 6., 1-es kapucsengő. A parkolás az utcában ingyenes, tömegközlekedéssel pedig könnyedén megközelíthető.


Belépés díja: 5000Ft/alkalom.


A csoport maximális létszáma 10 fő, melyet a jelentkezési sorrend határoz meg. Jelentkezni csakaz aniko.zalamek@gmail.com-on, és a 06-20-466-1852-es telefonszámon lehet. Helyedet a csoportban 10.000 Ft előleg (amely a 7.és 8. alkalom díja) befizetésével tudod biztosítani.


Szeretettel várlak!

ImAni
www.imani.hu
A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.