Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért!

/
0 Hozzászólás


"Nem az ember a legerősebb faj a bolygón. Nem mi vagyunk a leggyorsabbak, és talán a legokosabbak sem. Az egyetlen előnyünk az, hogy képesek vagyunk együttműködni, és segíteni egymáson. Magunkra ismerünk egymásban, és olyan dolgok vezérelnek minket, mint a könyörületesség, hősiesség, szeretet. Ezek tesznek minket erősebbé, gyorsabbá és okosabbá."

Csoportos meditációra hívlak!

A program első részében stresszoldó, tisztító gyakorlatokat végzünk, melyekkel teret nyitunk magunkban arra, hogy a délután folyamán hatékonyan tudjunk tenni mind a saját, mind egymás céljaiért. Mert a vágyott célt elérni csakis pozitív attitűddel lehet.

A célok, kérések mindig sokszínűek: van, aki párkapcsolati témával érkezik, van, aki új munkahelyre, vagy új lakhelyre vágyik, de olyan is van, aki a belső nyugalom megtalálásában kér segítséget.

A változatos meditációs gyakorlatok mellett relaxációs, és személyiségfejlesztő technikákat, légzőgyakorlatokat, és vizualizációkat alkalmazunk (ThetaHealing, dinamikus meditációk, kineziológiai eszközök, hoponoponó, stb.).

A csoport résztvevői a közös meditáció során úgy működnek együtt, mint egymás segítői. Hiszen, amikor több ember együtt meditál, akkor az energia összeadódik, s még nagyobb hatást fejt ki a környezetre, és az egyénre egyaránt. Ráadásul a másokért való cselekvés plusz motivációt szül a résztvevőkben.

Rólam:
Segítő hivatáson keresztül adom tovább tapasztalataimat. Kineziológus vagyok, és több éve tartok csoportos meditációkat is.

Időpont: 2015. május 17. vasárnap, 10 - 17 óráig.

Helyszín: X&Y Budapest Életmódközpont, 1106 Budapest, Örs vezér tér, Fehér út 10.
White Office Irodaház, 23-as csengő

A belépés: 10 000 Ft/fő.

Kérlek, hogy hozz magaddal kényelmes ruhát, füzetet, vizet, könnyű ételt, és 1 db mécsest.

Érdeklődni és jelentkezni a 06-20-466-18-52 telefonon, vagy a következő e-mail címen lehet: aniko.zalamek@gmail.com


Szeretettel várlak! :)

Zalamek Anikó

Megközelítés és parkolás:
Autóval: kanyarodj be a Fehér útról a Cédrus Piacnál, az FMV Tematikus Park felé. Hajts át a villamos síneken, és kb. 50 méter távolságra egy nagy kőkapu előtt, az FMV kapun kívül jobbra található parkolóban tudsz ingyenesen parkolni. A Központ innen az FMV kapu gyalogos bejáratán keresztül közelíthető meg, a kb. 50 méterre balra található WhiteOffice Irodaház földszintjén (21. épület).
Gyalogosan: sétálj el az Árkád oldalán a Fehér úton kb. 400 métert, majd (a Gyakorló utca után) az FMV Tematikus Park kis utcájába balra betérve sétálj 50 métert az FMV kőkapuig. Központunk a kapu gyalogos bejáratán keresztül közelíthető meg (21. épület, WhiteOffice Irodaház földszint). 
A www.imani.hu weboldal teljes terjedelmében Zalamek Anikó szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el, és nyomtathatóak ki. A weboldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel - és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása, vagy más, nem saját felhasználásra történő használata, a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

CIKKEK, AMELYEK MÉG ÉRDEKELHETNEK

Nincsenek megjegyzések :

Üzemeltető: Blogger.